Herroeping

14 dagen bedenktermijn

U kunt een product binnen 14 dagen ruilen of retourneren.
Het product dient dan wel compleet te zijn en in oorspronkelijke verpakking te zitten (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of incompleet zijn, komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Tenzij het een consumenten aankoop op afstand betreft, dan zal er in dit geval een bedrag gerekend worden dat benodigd is voor de afprijzing.
Deze 14 dagen bedenktermijn geldt uitsluitend voor consumenten. Eventuele kosten en het risico van het retourzenden zijn voor uw rekening. Indien het product beschadigd of incompleet is kan er mogelijk een schadevergoeding in rekening worden gebracht.

De verzendkosten die u aan ons heeft betaald krijgt u na retourzending weer terug. Tenzij de initiële aanschaf uit meerdere producten bestond en u maar één product retourneert.

U ontvangt het aankoopbedrag, omdat er alleen digitaal wordt geleverd zijn er geen verzendkosten & retourkosten verbonden als u het product wilt retourneren, uiterlijk binnen 14 dagen (vanaf moment dat de annulering bij ons bekend is) terug op uw rekening.

Doe dit – mede om eventuele schade te beperken – zo snel mogelijk. Volgens de wet is een klacht op tijd kenbaar gemaakt als dit binnen twee maanden na ontdekking gebeurt. Dit geldt ook in het geval dat het gekochte product niet de eigenschappen heeft die u op grond van de koopovereenkomst mocht verwachten. Het is in uw belang om uw klachten schriftelijk kenbaar te maken. Als u een klacht bij ons indient zal die uiterlijk binnen 14 dagen worden beantwoord. Hebben wij daarvoor meer tijd nodig, dan laten wij u binnen 14 dagen weten wanneer u antwoord kunt verwachten. Daarnaast moeten ook de volgende vermeldingen worden opgenomen:  Klanten van webwinkels kunnen het geschil ook aanhangig maken via het Europese online platform (ODR) voor geschilbeslechting. Dit is te vinden via http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Uitzonderingen bij retourneren of ruilen

Een aantal producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden:

 

  • Geopende, geïnstalleerde of geregistreerde software

Wij betalen het bedrag terug via de zelfde betaalmethode die u heeft gekozen tijdens het bestellen, hiervoor zijn geen kosten aan verbonden


Formulier voor herroeping

Download hier 

NederlandsEnglish
error: Content is protected !!