CCTV TV-systemen

CCTV TV – systemen

 

 

Wij zijn gespecialiseerd in de implementatie van computer- en teletechnische installaties, en daarnaast omvat ons aanbod de installatie van vele gespecialiseerde beveiligingssystemen, waaronder videobewakingssystemen. Ze maken nauwkeurige bewaking en volledige visualisatie van de beveiligingsstatus van het object mogelijk.

 

 

 

CCTV – systemen – onze diensten:

 

 

 

We assembleren monitoring op kleine gebouwen, evenals in grote industriële faciliteiten. Elk van de systemen die we installeren is uitgerust met een set CCTV-camera’s en een DVR-recorder. Het beeld, opgenomen door de camera’s, wordt opgeslagen op de HD-schijf. Elk record bevat datum en tijd, dus het kan als bewijs worden gebruikt.

 

 

We bieden de mogelijkheid om installaties te monitoren met analoge camera’s, IP-camera’s en HD-SDI-camera’s. We hebben moderne camera’s die zijn ontworpen om overdag het gebied te observeren, evenals camera’s met een hoge gevoeligheid en een IR-lamp voor ’s nachts werken. We kunnen u ook de installatie van vandalismebestendige camera’s aanbieden die zijn geïnstalleerd op plaatsen die zijn blootgesteld aan de mogelijkheid van schade.

 

 

We zullen installaties uitvoeren in hoogbouwmagazijnen, waarin AP-netwerken worden gebouwd die barcodelezers, alarmmelders en bewakingscamera’s ondersteunen.

 

 

 

 

kamery

 

 

 

NederlandsEnglish
error: Content is protected !!